افزایش صندلی‌های گروه هنر‌ و تجربه

امیرحسین علم الهدی گفت: امیدوارم بتوانیم ۷۰۰ صندلی گروه هنر و تجربه را تا پایان سال ۹۶ به ۳ هزار صندلی برسانیم و طی برنامه‌ای پنج ساله این ۳ هزار صندلی را به ۱۰ هزار صندلی در سینما‌های کشور افزایش دهیم.

امیرحسین علم الهدی مدیر گروه سینمایی «هنر و تجربه» در گفت‌وگو با تسنیم، درباره حضورفیلم‌های هنر و تجربه در جشنواره فیلم فجر گفت: چند سالی است که سینمای هنر و تجربه جدیت بیشتری پیدا کرده است؛ اما قدمت سینمای هنر و تجربه اندازه تاریخ سینماست. با توجه به این که گروه هنر و تجربه این موضوع را پیگری می‌کند، امیدواریم که این حرکت‌ها به فیلم‌های هنر و تجربه سر و سامانی بدهد. ما در سه سال گذشته توانستیم در گروه هنر و تجربه به یک ثبات نسبی برسیم، البته این راه ادامه دارد و تلاش‌های ما متوقف نشده است.

وی ادامه داد: سینمای هنر و تجربه با توجه به حضور جوانان با استعداد و فیلمسازان با تجربه‌ای که ریسک ساخت فیلم هنری را می‌کند، آینده روشنی در پیش روی دارد. قرار بود سال گذشته با شاهد سیمرغ برای گروه هنر و تجربه باشیم؛ اما بنا به دلایلی این اختصاص سیمرغ به تعویق افتاد. اما بنا به بررسی فیلم‌های سال گذشته هنر و تجربه و کیفیت لازم، سازمان سینمایی با اضافه شدن یک سیمرغ برای گروه هنر و تجربه موافقت کرد.

مدیر گروه هنر و تجربه در پاسخ به این سؤال که آیا این سیمرغ می‌تواند، آغاز کننده روزهای بهتری برای گروه هنر و تجربه باشد؟، بیان کرد: جشنواره فیلم فجر و جایزه سیمرغ همیشه برای اصحاب سینما ارزشمند بوده است.این سیمرغ می‌تواند در جهت بهتر شدن کیفیت فیلم‌های هنر و تجربه مثمر ثمر باشد.

علم الهدی اظهار کرد: سال گذشته دو فیلم سینمایی «کوپال» و «خانه» از گروه هنر و تجربه در جشنواره فیلم فجر حضور یافتند. هر یک از این فیلم‌ها از نظر فرم و محتوا قابل توجه بودند، مخصوصاً فیلم «خانه» که از جشنواره‌های بسیاری جایزه دریافت کرد. ساز و کاری که سازمان سینمایی شروع کرده است و خانه سینما آن را دنبال می‌کند، هدایت تولیدات سینمایی به سمتی است که سینمای اکران و سینمای هنر و تجربه از یک کیفیت خوبی برخوردار شوند و همه هم می‌دانند که این دو در کنار هم کار می‌کنند و هیچ کدام جای دیگر را تنگ نکرده‌اند.

وی درباره سالن‌های اکران کننده فیلم‌های هنر و تجربه بیان کرد: ما باید این را بدانیم که سینمای ایران از نظر دارا بودن سالن‌های سینمایی شرایط مناسبی ندارد. از هزار و 180 شهر کشور ما فقط 70 شهرمان سینما دارد، یعنی چیزی حدود 30 میلیون از مخاطبان شهر نشینمان دسترسی به سینما ندارند. اگر بخواهیم با اصول سینمای جهان نگاهی به کشورمان کنیم، کشور ایران با 80 میلیون جمعیت باید حدود 8 هزار سالن سینما داشته باشد. متأسفانه ما در کشورمان تنها 400 سالن سینمایی در اختیار داریم. ما در سینمای هنر و تجربه در حال بررسی سینما‌های شهرستان‌های کشور هستیم که در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، اما سینمای اکران از آنها استفاده نمی‌شود و می‌توان در آن فیلم‌‌های هنر و تجربه اکران کرد. امیدواریم که بتوانیم 700 صندلی گروه هنر و تجربه را تا پایان سال 96 به 3 هزار صندلی برسانیم و طی برنامه‌ای پنج ساله این 3 هزار صندلی را به 10 هزار صندلی در سینما‌های کشور افزایش دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا