من‌ترانه،همچنان15سال‌دارم

ترانه علیدوستی بازیگری را از 17‌سالگی و با بازی در «من ترانه 15 سال دارم» آغاز کرد. یک آغاز قدرتمند که به‌خاطر آن توانست برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره فجر شود.

او را با حضورش در فیلم‌های آقایان فرهادی و حقیقی به‌یاد می‌آوریم و بعدتر با سریال «شهرزاد» که توانست او را بیش از پیش بر سر زبان‌ها بیندازد. علیدوستی با فیلم فروشنده فرهادی در کن حاضر شد اما نتوانست جایزه بهترین بازیگر زن را از آن خودش کند.

و در سال‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی حضوری فعال داشته و عمده پست‌ها و توییت‌هایش هم در حوزه‌های زنان، مسائل اجتماعی و سیاسی بوده است. حضور جدی در فضای مجازی و پیگیری و اظهارنظر درباره مسائل مختلف نه تنها بد نیست که اگر عالمانه و متعهدانه باشد مفید هم هست.

ترانه علیدوستی در فیلم «فروشنده» اصغرفرهادی بازی کرده است. عصاره فیلم فرهادی درباره عدم قضاوت دیگران است. حال با بررسی رفتار علیدوستی در فضای مجازی به راحتی می‌توان فهمید که گویا بازیگر فروشنده به مضمون فیلم خودش اعتقاد ندارد و هر که را بخواهد قضاوت می‌کند، بدون اینکه ثابت کند.

متاسفانه تعداد موارد اتهامات غلط این بازیگر (که ارتباط خوبی با رسانه اصلاح‌طلب روزآروز دارد و مدتی است سعی در معرفی آن به مخاطبانش دارد) به حدی زیاد شده که گویا این موارد نه یک اشتباه سهوی که یک رویه عامدانه است. اگر از توییت و ری‌توییت‌های متعدد سیاسی وی بگذریم، به برخی از اتهامات (نگوییم دروغ) نسبت به آدم‌ها و نهادها می‌رسیم که نه تنها اثبات نشده، بلکه تکذیب هم شده و خانم بازیگر نه تنها آن‌ها را اصلاح نکرده که حتی آن اتهامات را پاک هم نکرده است!

در برخی از موارد بسیار ضعیف‌تر، شخصی که چنین رویه‌ای داشته باشد حتماً توسط نهاد مخاطب مورد شکایت قرار می‌گیرد و باید پاسخگوی حرف‌هایش باشد اما گویا ترانه علیدوستی از حصاری آهنین برخوردار است که نیروی انتظامی، قوه قضاییه و… را به دروغ متهم می‌کند ولی کسی به او نمی‌گوید بالای چشمش ابرو است!

نخستین توییت مربوط به ادعای یکی از بازیکنان سابق تیم فوتسال بانوان بود که ادعایی درباره عدم اجازه حضورش در مسابقات خارجی را منتشر کرده بود. موضوعی که مشخص شد از پایه بی‌اساس است.

توییت بعدی معروف در رابطه با فیلمی بود که از برخورد ماموران راهور منتشر شد. آن هم درباره موردی که شخص دستگیر شده با قمه و افشانه اشک‌آور با ماموران پلیس یک کشور درگیر شده است. فیلمی که طبق احساسات و جوگیری مرسوم در فضای اجتماعی به سرعت منتشر شد و این بازیگر هم از زاویه خودش فیلم را تفسیر و پلیس را «متوحش» نامید! البته بعد از مشخص شدن اصل ماجرا، علیدوستی آنقدری تعهد و صداقت نداشت که از اشتباهش عذرخواهی کند.

اما توییت سوم درباره قصاص قاتل معروف ماموران پلیس در ماجرای دراویش بود. در حادثه اغتشاشات دراویش، فردی در یک حرکتی تروریستی که شبیه اقدامات داعش بود، سوار بر اتوبوس ماموران پلیس را زیر گرفت و سه نفر از آن‌ها را به شهادت رساند. فیلم این اتفاق منتشر شد و روح بسیاری از مردم از سلایق مختلف را جریحه‌دار کرد. متاسفانه ترانه علیدوستی هم -که انگار هرجا و هرکس مطلبی علیه جمهوری اسلامی منتشر کند سر صف همراه‌کنندگان است- اقدام به انتشار گسترده مطالب فوق کرد و این داستان همچنان ادامه دارد.

منبع: صبح نو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + ده =

دکمه بازگشت به بالا