آنی ارنو به تحریم مؤسسات فرهنگی آلمانی سرکوبگر فلسطین پیوست

آنی ارنو نویسنده برنده نوبل ادبیات هم این‌روزها از جمله ۵۰۰ چهره فرهنگی جهان است که آلمان را برای حمایت از ارتش رژیم صهیونیستی و سرکوب هر نوع طرفداری از مردم فلسطین تحریم کرده‌اند.

بیش از ۵۰۰ نویسنده جهانی، هنرمند، فیلمساز و مدیر فرهنگی از جمله آنی ارنو برنده جایزه نوبل و محمد ال‌کُرد شاعر و فعال فلسطینی، در پاسخ به آنچه سیاست‌های مک‌کارتیستی که آزادی بیان و به ویژه بیان همبستگی با فلسطین را سرکوب می‌کند، وارد میدان شدند.

این‌تحریم با نام تحریم آلمان، مخالفت با سرکوب طرفداری از فلسطین توسط اقتدارگرایان آلمان را در هدف دارد و همچنین پاسخی به حملات پایان‌ناپذیر و وحشیانه اسرائیل به غزه است که تا به امروز بیش از ۲۳هزار فلسطینی را کشته که حداقل از ۱۰هزار تن از آن‌ها کودک بودند.

ال‌کرد در گفتگویی با الجزیره گفت: در زمانی که فلسطینی‌ها توسط ارتشی که تحت حمایت آلمان است با سرعت بی‌سابقه‌ای ذبح می‌شوند و در زمان افزایش توتالیتاریسم در نهادهای آلمانی، اکنون بیشتر از همیشه اهمیت دارد که افراد خوب، نژادپرستی ضدفلسطینی را به طور قاطع و عمومی رد کنند و به تحریم سازمان‌هایی دست بزنند که به آن نژادپرستی گسترش یا پوشش می‌دهند.

وی گفت: در طول نسل‌کشی مشاغل نمی‌توانند به طور معمول فعال باشند و با کسانی که این امر را انکار، توجیه یا در کمپین نسل‌کشی اسرائیل که در حال حاضر بر فلسطین‌هایی که در نوار غزه محاصره شده‌اند اعمال می‌شود، هیچ نوع همکاری نباید وجود داشته باشد. این مسئولیت اخلاقی ما است.

آنی ارنو برنده جایزه نوبل ادبیات ۲۰۲۲ نیز در حمایت از این جنبش وارد عمل شد. وی که از حامیان دیرینه جنبش تحریم، واگذاری و تحریم‌ها (BDS) در بایکوت رژیم صهیونیستی بوده و بارها به انتقاد از اسرائیل پرداخته، اکنون یکی از بالاترین شخصیت‌های ادبی است که تجاوز و نسل‌کشی اسرائیل در غزه را محکوم می‌کند.

ال کرد که سال ۲۰۲۱ دوره کارشناسی ارشد در آمریکا را رها کرد تا به خانه برگردد و به اخراج فلسطینی‌ها از خانه‌های خود در کرانه باختری اشغالی اعتراض کند، در کنار خواهر دوقلویش مونا ال‌کرد ۳ سال اخیر را در تلاش برای افزایش آگاهی درباره سیاست‌های اسراییل صرف کرده است.

از جمله کسانی که تعهد تحریم آلمان را امضا کرده‌اند، لارنس ابو حمدن ، شارلوت پروگر و تای شانی برندگان جایزه ترنر، ایندیا مور بازیگر و کریستینا شارپ محقق هستند.

منبع: مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا