سینمای ملی امروز ما سینمای مقاومت است
تهیهکننده پیشکسوت و هنرمند باسابقه عرصه جلوههای ویژه میدانی گفت: برای این که سینمای ما شکل ملی داشته باشد باید به مولفههای مقاومت در آن توجه شود.
محمدرضا شرفالدین در حاشیه چهلودومین جشنواره فیلم فجر درباره آثار و فیلمسازان حاضر در این دوره از جشنواره به ایرنا گفت: همه کارها را ندیدهام. همین که چنین آثاری را در جشنواره داریم این رویداد را از دیگر جشنوارهها متفاوت کرده و این خوب است.
شرفالدین افزود: سینمای ملی ما سینمای دفاع مقدس و امروز، سینمای مقاومت است و اگر کسی خواست فیلمهای دیگری حتی در گونههایی چون کودک و نوجوان، خانواده، کمدی، پلیسی و حتی وحشت کار کند برای این که اثر شکل ملی داشته باشد باید به مولفههای مقاومت در آن توجه شود.
«باید ببینیم چگونه میتوان مولفههای سینمای مقاومت را در دیگر ژانرها جاری کنیم. چون این ژانر را ژانر ملی میدانم. به گمانم تنوع گونه ای در جشنواره چهلودوم خوب است و از هر گونه ای در این دوره از جشنواره اثر داریم»
وی در قیاس آثاری چون احمد و آسمان غرب گفت: فکر میکنم داستان شهید شیرودی از آنجایی که به موضوع دفاع مقدس نزدیکتر است شانس برد بیشتری داشته باشد. البته هر دو اثر یک تهیهکننده دارد.
صحت و عزتی را بیشتر بازیگر میدانم تا کارگردان
شرفالدین درباره حضور بازیگرانی چون جواد عزتی و سروش صحت در جشنواره امسال و در مقام کارگردان گفت: من پیشاپیش امیدوار به برد این آثار نیستم. اساسا اینها یا کارگردان هستند و بازیگر شدهاند، یا بازیگرند و هوس کارگردانی کردهاند.
وی افزود: آقایان عزتی و صحت را بیشتر به عنوان بازیگر قبول دارم تا به عنوان کارگردان. وقتی اینها را بازیگر میدانم، کارگردانی، گویی یک تنوع برای آنهاست. بعضی وقتها بازیگران بزرگی بودهاند که در هالیوود هم به کارگردانهای بزرگی تبدیل شدهاند. اینها کارگردان بودند که وارد عرصه بازیگری هم شدند.
منبع: سینماپرس