جف بریجز، برایان کرانستون و دیو باتیستا در رزمنامه حماسی «گرندل»
فیلم لایو-اکشن «گرندل» برگرفته از اشعار حماسی آنگلوساکسونها به کارگردانی رابرت دی کریکووسکی با فیلمنامهای اقتباسی و با هنرمندی جف بریجز، دیو باتیستا، برایان کرانستون و توماسین مککنزی ساخته خواهد شد.
کریکووسکی فیلمنامه را با اقتباس از رمان برجسته «گرندل» نوشته جان گاردنر به رشته تحریر درآورده و کارگردانی خواهد کرد و داستان هیولایی افسانهای در قلب شعر حماسی بیوولف را از دیدگاه خودش روایت میکند. تولید این فیلم اواخر امسال در اروپا آغاز خواهد شد. شرکت جیم هنسن طراحی و تولید موجودات خیالی فیلم را به عهده دارد. کریکووسکی و جی گلیزر که حق امتیاز رمان را در سال ٢٠٢٠ دریافت کردند از تهیهکنندگان هستند. بریجز در نقش گرندل، باتیستا در نقش بیوولف، کرانستون در نقش شاه هروثگار، مککنزی در نقش ملکه ویلثئو، آیدان ترنر در نقش آنفرث و تی بون برنت در نقش شیپر در فیلم حضور دارند. کریکووسکی کارگردان «مردی که هیتلر و پاگنده را کشت» درباره «گرندل» گفت: «گرندل هر آنچه که درباره سینما عاشقش هستم را به نمایش میگذارد. شاهکار گاردنر با زیرکی از زاویه نگاه یک هیولا نشان میدهد که انسانبودن چگونه است. کارکردن با چنین تیم داستانسرای فوقالعادهای باعث افتخار است. تمامی آنها در جستجوی نمایش چیزی شگفتانگیز و غیرمنتظره برای بینندهها هستند.»برایان هنسن از تهیهکنندگان و مدیر کمپانی هنسن گفت: «کمپانی هنسن برای خلق شخصیتهای خیالی در سطح بینالمللی شناخته شده است. وقتی شخصیتی خیالی چنین باورپذیر و واقعی به نظر میرسد، بسیار مسحورکننده است. گرندل فراترین شخصیتی است که با تکنیکهای خلق شخصیت هنسن و افکتهای دیجیتال هیجانانگیز دنیس براردی به زندگی آورده خواهد شد.»
بیوولف به عنوان نخستین حماسه شناختهشده اروپایی و از برجستهترین اشعار حماسی آنگلوساکسونهاست. این رزمنامه به داستان نبردهای پهلوانی به نام بیوولف میپردازد که با کمک پادشاه هروثگار قبیلهای دانمارکی را از شر هیولایی خونخوار به نام گرندل رهایی میبخشد.رمان گرندل نوشته گاردنر در سال ١٩٧١ منتشر شد و به گفته منتقدان مهمترین اثر در کارنامه اوست. این رمان به بازگویی بخشی از شعر حماسی بیوولف از دیدگاه آنتاگونیست گرندل و همچنین به قدرت اسطورهها در ادبیات و ماهیت خیر و شر میپردازد. گرندل به عنوان یک ضدقهرمان و نماد پلیدی به تصویر کشیده میشود که به جهان معاصر آمده و شاهد تنهایی و سرگردانی و خشونت انسان امروز است.
منبع: فارس