ظرفیت تماشاخانه ملک افزایش پیدا کرد؛ میزبانی از ۲۳۰ تماشاگر

مدیر تماشاخانه ملک اعلام کرد با تعویض صندلی‌های این سالن ظرفیت آن هم از ۱۸۰ به ۲۳۰ صندلی افزایش پیدا کرد.

سپهر تقی‌لو مدیر تماشاخانه ملک درباره فعالیت و برنامه‌های این سالن تئاتری گفت: پیش از این قصد داشتیم برای بهبود کیفیت سالن و راحتی هر چه بهتر مخاطبان و علاقه‌مندان تئاتری، صندلی‌های تماشاخانه ملک را تغییر دهیم. خوشبختانه این اقدام انجام شد و تمامی صندلی‌های سالن تعویض شدند.

وی ادامه داد: همزمان با تعویض صندلی‌ها، ظرفیت تماشاخانه ملک نیز که در سال جاری و تا پایان پاییز میزبان ۱۲۰ هزار مخاطب تئاتر بوده است، تعداد صندلی‌های خود را از ۱۹۰ نفر به ۲۳۰ نفر افزایش داده تا مخاطبان هنر نمایش با رفاه بیشتری به تماشای آثار در این مجموعه بنشینند.

تقی‌لو درباره وضعیت فنی این تماشاخانه تئاتری نیز یادآور شد: سیستم فنی سالن پیش از این به روز شده بود. ضمن اینکه ۵۴ پروژکتور برای بخش نور سالن در اختیار داریم.

مدیر تماشاخانه ملک درباره برنامه‌هایی اجرای این سالن توضیح داد: نمایش «پدرخوانده» به کارگردانی سعید دشتی ساعت ۱۹:۳۰ و نمایش «کتابخانه نیمه شب» به کارگردانی محمد ملک شاهی ساعت ۲۱ در تماشاخانه ملک روی صحنه می‌روند. همچنین علاقه‌مندان برای تهیه بلیت آثار تماشاخانه ملک می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

منبع: مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا