کارگردان «این بود زندگی»: تئاتر یک جریان است که باید ادامه پیدا کند

کارگردان نمایش «این بود زندگی» درباره شرایط دو قطبی جامعه تئاتر که نسبت به اجرا رفتن یا تحریم با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ گفت: نظر هر دو گروه محترم است. به هر حال این موضوع یک تصمیم شخصی است. اما فکر می‌کنم تئاتر یک جریان بوده که باید ادامه پیدا کند. سکوت و کار نکردن برای من راه حل به شمار نمی‌آید.

بنفشه ریاضی درباره دغدغه‌ای که موجب تولید این اثر شده است، گفت: قصد داشتم با گروهی از بازیگرهای جوان و مستعدی که از هنرجویان دوره‌های کلاس بازیگری آقای وحید جلیلوند بودند، نمایشی را کار کنم. بنابراین تصمیم گرفتیم نشان دادن حسرت‌ها و روابط نسل جوان و مشکلاتشان را در قالب خوابگاه دانشجویی به تصویر بکشیم.

او همچنین درباره مخاطب هدف این نمایش و بازخوردهایی که از مخاطبان آن گرفته است، بیان کرد: مخاطب ما قشر خاصی نیست. اما شاید جوانان و بچه‌هایی که زندگی خوابگاهی را تجربه کرده‌اند، بیشتر با آن همذات پنداری کنند. البته در طول این شب‌ها مخاطبین در هر سن و قشری، خیلی اجرا را دوست داشتن و با آن سمپات شدند.

این کارگردان تئاتر درباره شرایط دو قطبی جامعه تئاتر که نسبت به اجرا رفتن یا تحریم با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ گفت: نظر هر دو گروه محترم است. به هر حال این موضوع یک تصمیم شخصی است. اما فکر می‌کنم تئاتر یک جریان بوده که باید ادامه پیدا کند. سکوت و کار نکردن برای من راه حل به شمار نمی‌آید.

ریاضی همچنین درباره همکاری با خانه هنرمندان ایران بیان کرد: همکاری با خانه هنرمندان تا اینجای کار خیلی تجربه‌ خوبی بوده است. حال و هوای سالن انتظامی برای من، مملو از حس‌های خوب است.

نمایش «این بود زندگی» به کارگردانی بنفشه ریاضی از ۲ بهمن ۱۴۰۳ اجرای خود را در تماشاخانه انتظامی خانه هنرمندان ایران آغاز کرده و همچنان هر شب ساعت ۱۸:۳۰ میزبان علاقمندان است.

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا