«دیدی نو» کتاب باز جدید؟/اجرای فرزاد جمشیدی در نمایشگاه کتاب

تلویزیون در ایام نمایشگاه کتاب، برنامه‌هایی را تدارک دیده که از میان آنها می‌توان به «دیدی نو» با اجرای ایوب آقاخانی و «باغ کتاب» و اجرای فرزاد جمشیدی اشاره کرد.

هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تلویزیون نیز با تدارک ویژه‌برنامه‌هایی متنوع، در تلاش است تا به ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی بپردازد. در این میان، می‌توان به برنامه «باغ کتاب» اشاره کرد که با اجرای فرزاد جمشیدی از شبکه دو سیما پخش می‌شود. این برنامه با تمرکز بر حال‌وهوای نمایشگاه، در قالب بخش‌های ترکیبی، گزارش‌های میدانی و گفتگوهای صمیمانه، تلاش دارد تا مخاطبان را با تازه‌های نشر و فضای فرهنگی کتاب همراه کند.

از سوی دیگر، برنامه‌ای که پیش‌تر مدیر شبکه نسیم در گفت‌وگوی نوروزی با خبرنگار تسنیم وعده‌اش را داده بود، در ایام نمایشگاه روانه آنتن خواهد شد. «دیدی نو» با اجرای ایوب آقاخانی، که پیش‌تر نسخه‌ای دیگر از آن با اجرای شهرام شکیبا از همین شبکه پخش شده بود، این بار در قالبی تازه و در 10 قسمت 45 دقیقه‌ای به روی آنتن می‌رود. برخی رسانه‌ها این برنامه را جایگزینی برای «کتاب‌باز» دانسته‌اند.

همچنین یک برنامه طنز ویژه نمایشگاه نیز از تولیدات شبکه نسیم است که هم‌زمان با برگزاری این رویداد فرهنگی، پخش خواهد شد.

از جمله دیگر برنامه‌های تلویزیونی مرتبط با نمایشگاه کتاب، می‌توان به «کتاب یک» اشاره کرد که امسال وارد فصل جدید خود می‌شود. این برنامه سال گذشته نخستین فصل خود را با اجرای کوروش سلیمانی آغاز کرد. در فصل تازه، محمدحسین بدری، صالح مدرس‌زاده و فاطمه رضاپور اجرای برنامه را بر عهده دارند. اگرچه مشخص نیست چرا کوروش سلیمانی از ادامه حضور در این برنامه بازماند؛ به‌ویژه با توجه به گفت‌وگوهای موفق و تاثیرگذاری که در برنامه ارائه می‌داد. حال باید دید آیا ترکیب جدید مجریان می‌تواند به غنا و جذابیت این برنامه بیفزاید یا خیر.

در ادامه، مروری خواهیم داشت بر جزئیات برنامه‌های تلویزیونی که هم‌زمان با نمایشگاه کتاب از شبکه‌های مختلف سیما پخش خواهند شد.

در آستانه برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، رسانه ملی با تولید و پخش برنامه‌های اختصاصی، به صورت گسترده به پوشش این رویداد مهم فرهنگی کشور می‌پردازد. از تولید برنامه‌های گفت‌وگو محور و گزارش‌های میدانی گرفته تا پخش آیتم‌های ترکیبی و برنامه‌های زنده تلویزیونی، شبکه‌های مختلف سیما در بازه زمانی 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه با محوریت کتاب و کتاب‌خوانی با مخاطبان همراه خواهند بود.

مرکز تولید و فنی سیما، پشتیبان رسانه‌ای نمایشگاه

مرکز تولید و فنی سیما با هدف پشتیبانی فنی از برنامه‌های ویژه نمایشگاه، همانند سال‌های گذشته، از محل برگزاری این رویداد در مصلای امام خمینی(ره) مستقر شده و آماده پوشش حداکثری آن است.

شبکه یک سیما | «کتاب یک»

ویژه‌برنامه «کتاب یک» به تهیه‌کنندگی سیدحمیدرضا رضایی و با اجرای محمدحسین بدری، صالح مدرس‌زاده و فاطمه رضاپور، هر روز ساعت 12:30 و 17 از شبکه یک پخش می‌شود. این برنامه در قالب گفت‌وگو با نویسندگان، ناشران و معرفی تازه‌های نشر، از محل نمایشگاه به صورت زنده روی آنتن می‌رود.

شبکه دو سیما | «باغ کتاب» و برنامه‌های خانواده‌محور

برنامه «باغ کتاب» با اجرای فرزاد جمشیدی و فاطمه افشاریان، به تهیه‌کنندگی علیرضا کاردان امین و کارگردانی محمدحسام مدنی، هر روز ساعت 15:15 از شبکه دو پخش می‌شود. این برنامه در قالب گفت‌وگو، گزارش، پادکست، و بخش‌های ویژه کودکان، به ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی می‌پردازد.

همچنین دو برنامه «صبحانه ایرانی» و «عصر خانواده» نیز به صورت ویژه به کتاب و کتاب‌خوانی اختصاص یافته‌اند.

شبکه سه سیما | صبحی با کتاب

برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» هر روز حوالی ساعت 8 صبح با حضور نویسندگان و ناشران، از تازه‌های نشر می‌گوید.

شبکه چهار سیما | ارتباط زنده و «کتاب 4»

این شبکه با دو ارتباط زنده روزانه در ساعات 10 صبح و 16 عصر و همچنین ویژه‌برنامه «کتاب 4» هر شب ساعت 21 (پنج‌شنبه و جمعه ساعت 16)، حضوری پررنگ در پوشش نمایشگاه دارد.

شبکه نسیم | «دیدی نو» و آیتم «کتاب باز»

برنامه «دیدی نو» به تهیه‌کنندگی مهران میرصالحی و رامین کحال‌زاده و با اجرای ایوب آقاخانی، در 10 قسمت 45 دقیقه‌ای از 17 تا 27 اردیبهشت، به نمایشگاه می‌پردازد. آیتم «کتاب باز» نیز در فواصل برنامه‌ها با معرفی کتاب توسط بازدیدکنندگان پخش می‌شود. همچنین «طنزیم» با حضور اسماعیل باستانی و حمید پارسا، میز پادکست و حاشیه‌نگاری نمایشگاه را دنبال می‌کند.

شبکه آموزش | از «مثبت آموزش» تا «هوش مصنوعی»

این شبکه با مجموعه‌ای از برنامه‌ها از جمله:

«مثبت آموزش» (11:30 و 15:45)

«دکتر سلام» (13)

«هوش مصنوعی» (23:15)

«آوا نوا» (24)

«رویش» (18)

«دوربین 7» (23)

«هیچ وقت دیر نیست» (10:30)

«دستان» (21)

«آموزگار» (جمعه 17:30)

همچنین برنامه‌های روزانه مانند «همشاگردی سلام»، «ایران‌شهر»، «پرسشگر»، «فرصت برابر» و «زنگ 7» نیز در جدول پخش ویژه قرار گرفته‌اند.

شبکه قرآن و معارف | «گلستانه» و «منبر امیر»

این شبکه با پخش برنامه «گلستانه» هر روز در دو نوبت (7:55 و 16:55) و همچنین ارتباط‌های زنده روزانه، حضور مؤثر در نمایشگاه دارد. برنامه «منبر امیر» نیز روزانه به شرح نهج‌البلاغه می‌پردازد.

شبکه پنج سیما | از «به خانه برمی‌گردیم» تا «تهران 20»

برنامه‌های «به خانه برمی‌گردیم» و «سلام تهران» با آیتم زنگ مدرسه، به معرفی کتاب و حواشی نمایشگاه می‌پردازند. همچنین «تهران 20» با گفت‌وگو با مسئولان فرهنگی به کتاب می‌پردازد. برنامه‌های «در شهر»، «در استان» و «تا نیایش» نیز متناسب با این رویداد تنظیم شده‌اند.

شبکه امید | «کتابنوش»

برنامه زنده «کتابنوش» هر روز ساعت 19 از محل نمایشگاه با جوانان و نوجوانان همراه می‌شود.

شبکه افق | پوشش زنده نمایشگاه

این شبکه نیز همچون دیگر شبکه‌ها، با پخش زنده از محل نمایشگاه، در معرفی رویدادها مشارکت دارد.

شبکه نمایش | فیلم‌هایی با محور کتاب

به مناسبت برگزاری نمایشگاه کتاب، این شبکه فیلم‌هایی با موضوع کتاب و نویسندگی از جمله «تالکین»، «کتاب‌فروشی»، «خانم پاتر» و «انجمن ادبی کیک پوست سیب‌زمینی» را هر شب ساعت 21 به نمایش می‌گذارد.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 5 =

دکمه بازگشت به بالا