طرح افزایش کتاب‌های ویژه ناشنوایان و نابینایان در قزوین کلید خورد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قزوین گفت: طرح افزایش کتاب‌های گویا و بریل، ویژه ناشنوایان و نابینایان استان قزوین با همکاری اداره کل بهزیستی کلید خورد.

مهدیه قافله‌باشی اظهار کرد: سالن تخصصی برای معلولان ناشنوا و نابینای قزوینی در کتابخانه شهدای این شهر آماده ارایه خدمت به این قشر خواهد بود تا جایی که در این کتابخانه، هفت هزار جلد کتاب گویا و یک هزار و ۱۰۰ نسخه کتاب بریل در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

قافله باشی تصریح کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی قزوین در تلاش است تا در راستای عدالت فرهنگی گام بردارد و در این زمینه نیز جلسات متعددی را با سازمان بهزیستی قزوین برای ارایه خدمات هرچه بهتر و شایسته به معلولان برگزار کرده است.

به گفته این مسوول، طرح افزایش کتاب‌های مخصوص نابینایان و ناشنوایان مطرح شده و امیدواریم بتوانیم با همکاری نهادهای مرتبط آمار کتاب‌های مخصوص بریل نابینایان و گویا برای ناشنوا را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: نهاد کتابخانه‌های عمومی در دولت چهاردهم بر تعریف جدیدی از کتابخانه‌ها به عنوان مراکز فرهنگی، اجتماعی و ترویج خلاقیت، تمرکز کرده است.

قافله باشی با اشاره به ۴۲ کتابخانه نهادی و ۱۷ کتابخانه مشارکتی با زیربنای ۳۱ هزار و ۳۷۷ مترمربع و جذب ۶۰ هزار و ۹۶۴ عضو فعال در این استان، گفت: قزوین اگرچه در حوزه کتابخانه‌ای جایگاه مطلوبی دارد، اما هنوز به افق مطلوب خود نرسیده‌ است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قزوین، بودجه سال گذشته نهاد کتابخانه‌های استان ۶۸ میلیارد ریال بود که تنها پنج درصد آن محقق شد و بودجه امسال نیز ۷۷ میلیارد ریال مصوب شده که امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده، این میزان به ۱۲۰ میلیارد ریال برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 1 =

دکمه بازگشت به بالا