«حزب‌الله» نیمی از «جنگ» را در عرصه «رسانه» مدیریت می‌کند

رئیس سازمان صداوسیما:

رئیس سازمان صداوسیما در برنامه تلویزیونی «راز» با مرور مهم‌ترین وقایع سال ۱۴۰۳، شهادت سید حسن نصرالله را رویدادی تاریخی و تعیین‌کننده خواند.

جبلی با اشاره به سال‌های فعالیت خود در لبنان و ارتباط نزدیک با مقاومت اسلامی، به نخستین مواجهه‌اش با شهید سید حسن نصرالله پرداخت و گفت: «از زمان ترور شهید سید عباس موسوی، ما برای نخستین بار نام سید حسن نصرالله را در اخبار شنیدیم. آن زمان، نگاه ما همراه با کنجکاوی بود که آیا این جوان ناشناخته می‌تواند جای سید عباس موسوی را پر کند؟»

وی افزود: «در جنگ نیسان ۱۹۹۶، حزب‌الله برای نخستین بار با سلاح‌های نیمه‌سنگین مانند کاتیوشا وارد درگیری مستقیم با رژیم صهیونیستی شد. در همان زمان، به همراه دکتر علی‌اکبر ولایتی، وزیر امور خارجه وقت، برای پوشش جنگ به لبنان سفر کردم. سید حسن نصرالله برای دیدار با دکتر ولایتی به دمشق آمده بود و همان‌جا برای نخستین بار او را از نزدیک دیدم.»

رئیس سازمان صداوسیما در ادامه گفت: «پیش از آغاز مصاحبه با سید حسن نصرالله، به او گفتم که در ایران جوانان بسیاری آماده‌اند تا در کنار حزب‌الله با رژیم صهیونیستی بجنگند. اما سید نصرالله با قاطعیت پاسخ داد: “سلام مرا به همه آن‌ها برسانید. جوانان شهادت‌طلب ما در حزب‌الله آن‌قدر فراوان‌اند که نیازی به نیروهای خارجی نداریم. ” این سخنان نشان‌دهنده اعتماد او به نیروهای مقاومت و عمق باورش به جوانان حزب‌الله بود.»

راز یک فرمانده که همیشه در سایه ماند

جبلی در پایان با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی سید حسن نصرالله تصریح کرد: «شخصیت ایشان و ساختار حزب‌الله به گونه‌ای بود که همیشه در سایه باقی می‌ماند. بسیاری از ابعاد زندگی او به ناچار ناگفته مانده است. اما امروز، شهادت او نه‌تنها برای حزب‌الله، بلکه برای تمام محور مقاومت، نقطه عطفی تاریخی خواهد بود.»

رئیس سازمان صداوسیما با مرور خاطرات خود از نخستین دیدار با شهید سید حسن نصرالله، از مسیر سخت دیدار با او در بحبوحه جنگ، مصاحبه تاریخی بعد از جنگ ۳۳ روزه و نقش شبکه العالم در پوشش لحظه‌به‌لحظه نبرد حزب‌الله با رژیم صهیونیستی سخن گفت.

پیمان جبلی در برنامه تلویزیونی «راز» با اشاره به سختی‌های دیدار با سید حسن نصرالله، گفت: «برای رسیدن به او باید چندین بار ماشین عوض می‌کردیم. در یکی از دیدارها، حدود ۴۵ دقیقه در مسیر بودیم و چهار تا پنج ماشین تغییر دادیم تا به محل مصاحبه برسیم. وقتی رسیدیم، سید با چهره‌ای خسته اما مصمم از ما استقبال کرد و گفت: “شما ۴۵ دقیقه در راه بودی، من روزی چندین بار این مسیر را طی می‌کنم، چندین ماشین عوض می‌کنم و در نهایت هم نمی‌دانم کجا هستم. فقط وارد سالن می‌شوم و دیدارها را انجام می‌دهم. “»

مصاحبه‌ای که تاریخ‌ساز شد

رئیس سازمان صداوسیما درباره نخستین مصاحبه سید حسن نصرالله پس از جنگ ۳۳ روزه برای اولین بار با شبکه‌ای غیرلبنانی، گفت: «درخواست مصاحبه‌ای را با سید داشتیم و پس از چند هفته بالاخره این فرصت فراهم شد. مصاحبه سه ساعت و نیم به طول انجامید و نخستین گفت‌وگوی سید حسن نصرالله با یک شبکه غیرلبنانی پس از جنگ بود که از شبکه العالم پخش شد. این گفت‌وگو بسیار مهم بود، زیرا برای اولین بار حزب‌الله در آن اعلام کرد که بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ، تحت عنوان پروژه‌ای بزرگ آغاز خواهد شد.»

جبلی به نقش شبکه العالم در جنگ ۳۳ روزه اشاره کرد و گفت: «سید حسن نصرالله در همان مصاحبه به من گفت که در طول جنگ، در اتاق عملیات، تلویزیون روشن بود و شبکه العالم را دنبال می‌کردند. او گفت: “آخرین اخبار جنگ را از زیرنویس‌های شما پیگیری می‌کردیم. ” این برای ما افتخار بزرگی بود که رسانه‌ای باشیم که مقاومت به آن اعتماد داشت.»

تصویری که در تاریخ ثبت شد

وی در ادامه به داستان عکس معروف خود با سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: «آن عکس معروف، بعد از همین مصاحبه سه ساعت و نیمه گرفته شد. سید بسیار خسته بود، اما مصاحبه انرژی خاصی به او داد. آن دیدار، یکی از به‌یادماندنی‌ترین لحظات حرفه‌ای من در رسانه بود.»

پیمان جبلی در ادامه، با اشاره به سبک زندگی مبارزاتی رهبران مقاومت، گفت: «ما وقتی از فرماندهان حزب‌الله صحبت می‌کنیم، باید بدانیم که این افراد نیم‌قرن از زندگی‌شان را در مسیر جهاد گذرانده‌اند. مانند شهید فاتح شُکُر که نخستین شهید جنگ اخیر بود. این‌ها مردانی هستند که زندگی‌شان در مبارزه خلاصه می‌شود.»

رئیس سازمان صداوسیما در سخنانی درباره سبک زندگی رهبران مقاومت، به فداکاری‌های سید حسن نصرالله و فرماندهان حزب‌الله اشاره کرد و تأکید کرد که زندگی این شخصیت‌ها سراسر جهاد است.

زندگی مبارزان حزب‌الله؛ جهادی در تمام لحظات

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، در بخش پایانی سخنان خود به سبک زندگی رهبران مقاومت و فرماندهان حزب‌الله اشاره کرد و گفت: «رهبران مقاومت، زندگی سراسر جهاد را تجربه می‌کنند؛ همان‌طور که سید حسن نصرالله زمانی گفته بود که دفتر کارش تنها صد متر با خانه‌اش فاصله دارد، اما بیش از یک ماه خانواده‌اش را ندیده بود.» وی تأکید کرد که این سبک زندگی ناشی از شرایط سخت امنیتی و هدف قرار گرفتن توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

جبلی در ادامه به فهم رسانه‌ای حزب‌الله و نقش کلیدی آن در نبردها اشاره کرد و گفت: «حزب‌الله نیمی از جنگ را در عرصه رسانه مدیریت می‌کند. نمونه بارز آن جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ بود که دشمن را به ستوه آورد.» وی تحلیل رسانه‌ای سید حسن نصرالله را برجسته دانست و تصریح کرد که او با سخنرانی‌های حساب‌شده خود توجه صدها رسانه جهان را جلب می‌کند.

فرماندهان مقاومت؛ یک سبک زندگی منحصر به فرد

رئیس سازمان صداوسیما همچنین به دیدارهای خود با فرماندهان مقاومت اشاره کرد و گفت: «هر یک از این فرماندهان، یک مکتب فکری و سبک زندگی خاص دارند. آن‌ها نه‌تنها خود را برای شهادت آماده کرده‌اند، بلکه خانواده‌هایشان نیز با چنین روحیه‌ای تربیت شده‌اند.» وی افزود: «شهید مصطفی بدرالدین نمونه‌ای از این سبک زندگی بود که در شرایط سخت امنیتی و در کشورهای مختلف از جمله کویت و شمال آفریقا حضور داشت و در نهایت در سوریه به شهادت رسید.»

جبلی در پایان خاطره‌ای از دیدار با شهید مصطفی بدرالدین نقل کرد و گفت: «وقتی از ایشان درباره لیست عملیات استشهادی پرسیدم، با لبخند گفت که ما همه استشهادی هستیم. این جمله نشان می‌دهد که فرماندهان مقاومت نه‌تنها برای مبارزه، بلکه برای شهادت نیز آمادگی همیشگی دارند.»

وی تأکید کرد که خانواده‌های این شهدا نیز نقش مهمی در مقاومت دارند و آمادگی روحی و روانی آن‌ها کمتر از خود شهدا نیست.

منبع: سینماپرس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 16 =

دکمه بازگشت به بالا