آئین‌نامه مرتبط با نظارت بر بازیگاه‌ها شفاف‌سازی می‌شود

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه نظارت بر بازیگاه‌ها، تلاش شده آئین‌نامه مرتبط با موارد مورد نظارت توسط بنیاد شفاف‌سازی شود.

محمد حاجی میرزایی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، در جمع مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها درباره برنامه‌های این بنیاد برای حمایت از بازی‌سازان کشور گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ذیل برنامه‌های سال ۱۴۰۴ خود در تلاش است تا با توسعه ارتباطات استانی، بازی‌سازان مستعد در هر استان بتوانند با یک راه ارتباطی سریع‌تر عضو ساختار حمایتی «همگرا» شوند.

وی افزود: از سوی دیگر در نظر داریم تمام بخش‌ها، نهادها و دستگاه‌های هر استان که در حوزه‌های زیرساختی، مالی، سرمایه گذاری و تولید؛ برنامه‌هایی برای حمایت از بازی‌سازان دارند به ساختار حمایتی همگرا متصل شوند. دبیرخانه ساختار حمایتی همگرا در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای آماده است تا این اتصال را برقرار کرده و این همکاری را شکل دهد.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در تشریح برنامه‌های سال ۱۴۰۴ این بنیاد در حوزه آموزش گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نزدیک به ۱۵ سال است که با تأسیس انستیتو ملی بازی‌سازی به ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه بازی‌سازی می‌پردازد. این آموزش‌ها سال‌ها به‌صورت متمرکز صرفاً به علاقه‌مندان در تهران ارائه می‌شد، اما با بهره‌گیری از شیوه‌های آموزش مجازی توانستیم با تمرکززدایی از تهران، امکان استفاده از این آموزش‌ها را برای تمام علاقه‌مندان در ایران فراهم آوریم.

وی ادامه داد: با این وجود، بسیاری از این آموزش‌ها نیاز است که حضوری برگزار شوند. انستیتو ملی بازی‌سازی مسیر کاملی برای آموزش، با طراحی سرفصل دروس تخصصی دارد. آموزشگاه‌های حرفه‌ای و دانشگاه‌ها و واحدهای آموزشی در هر استان در صورت تمایل می‌توانند به‌عنوان شعبه‌ای از انستیتو، این آموزش‌ها را ارائه دهند. در این زمینه، آمادگی داریم سرفصل‌ها و طرح درس‌ها را در اختیار این مراکز قرار دهیم، در تربیت مدرس به آن‌ها کمک کنیم و همچنین برای استانداردسازی آموزش‌ها همکاری لازم را انجام دهیم تا بتوانند از گواهی پایان دوره‌ای که انستیتو صادر می‌کند، بهره‌مند شوند.

حاجی میرزایی با اشاره به موضوع نظارت بر فعالیت بازیگاه‌ها گفت: در حوزه نظارت بر بازیگاه‌ها، تلاش شده آئین‌نامه مرتبط با موارد مورد نظارت توسط بنیاد شفاف‌سازی شود، تا روند نظارت کارشناسان بر بازیگاه‌ها در تمام استان‌های کشور شفاف و یکسان باشد و برآیند ثبت مجوز و بازدیدهای سالانه هم در زمان کمتری و هم با شفافیت بیشتری انجام شود. این آئین‌نامه تا پایان مردادماه نهایی خواهد شد و در اختیار تمام استان‌ها قرار می‌گیرد.

وی به موضوع بازی‌های جدی به‌عنوان بازی‌هایی که علاوه بر رویکرد سرگرمی، اهدافی چون آموزش، درمان و تربیت را دنبال می‌کنند؛ پرداخت و گفت: در حوزه بازی‌های جدی، نهادها و دستگاه‌های هر استان نیاز به بازی‌هایی برای تحقق اهداف مورد نظر خود دارند. دبیرخانه بازی‌های جدی در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، علاقه‌مند به ایجاد ارتباطات پویاتر با استان‌هاست و آمادگی دارد با دریافت سفارش‌های دستگاه‌های مختلف، ضمن انتشار فراخوان و نظارت بر فرآیند تولید، توسعه این بازی‌ها را هدایت کرده و آن‌ها را به صنعت بازی متصل کند تا اهداف مدنظر دستگاه سفارش‌دهنده محقق شود.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در پایان گفت: این امر نیاز به فرهنگ‌سازی در کشور دارد تا بتوانیم بیشتر از بازی با چنین رویکردهایی استفاده کنیم. همچنین اگر این روند از طریق یک دبیرخانه به‌صورت متمرکز انجام شود، اثربخشی آن بیشتر خواهد بود. ضمن اینکه با تحقق این امر، مکانیزم‌هایی برای رصد میزان اثربخشی و بهبود سیاست‌های اتخاذ شده در این حوزه طراحی خواهیم کرد.

منبع: مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا