«سیاوش» به هیچ نهادی وابسته نیست؛ هزینه‌ها کاملا شخصی است!

روابط عمومی کنسرت نمایش «سیاوش» با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این نمایش هیچ وابستگی مالی یا سازمانی به نهادها ندارد و هزینه‌ها از سرمایه شخصی تأمین شده است.

 روابط عمومی پروژه کنسرت‌نمایش «سیاوش» در اطلاعیه‌ای درباره وابستگی مالی این پروژه توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن اطلاعیه بدین شرح است:

«برخلاف برخی اخبار و مطالب منتشرشده، این پروژه هیچ‌گونه وابستگی مالی یا سازمانی به هیچ نهاد، ارگان یا دستگاهی ندارد و تمامی هزینه‌های تولید آن با سرمایه شخصی تهیه‌کنندگان تأمین شده است.

«سیاوش» پروژه‌ای مستقل و خصوصی است که با هدف خلق اثری فرهنگی و هنری بر پایه یکی از ماندگارترین روایت‌های شاهنامه تولید شده است.

از تمامی همکاران و رسانه‌های محترم درخواست می‌شود در انتشار اخبار و مطالب مرتبط با این پروژه، به اطلاعات رسمی و منابع معتبر استناد کنند و از بازنشر اخبار و ادعاهای نادرست که موجب ایجاد شبهه درباره این اثر می‌شود، پرهیز کنند.»

کنسرت‌نمایش «سیاوش»، سومین اثر حماسی و یکی از تأثیرگذارترین داستان‌های شاهنامه فردوسی به کارگردانی حسین پارسایی و تهیه‌کنندگی سید محمود شبیری و جلیل کیا است.

بهرام رادان، شهرام حقیقت‌دوست، علی زندوکیلی، آزاده صمدی، الهام نامی، رایان سرلک، مهدی سلطانی، سروش کریمی‌نژاد و مونا صوفی از جمله بازیگران و هنرمندان حاضر در این کنسرت‌نمایش هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 11 =

دکمه بازگشت به بالا