مستند «امام مردم» با نگاهی متفاوت به زندگی بنیانگذار انقلاب رونمایی شد

مستند «امام مردم» همزمان با سالگرد صدور منشور روحانیت با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار حضرت امام خمینی (ره) در تالار وحدت رونمایی شد.

مستند «امام مردم» با نگاه جدیدی به زندگی امام خمینی (ره) به کارگردانی علیرضا محمدی و با روایت محمدرضا علیمردانی ساخته شده است.

محمدی کارگردان این مستند گفت: چنانچه در آثار و سیره‌ عملی امام خمینی (ره) به فراوانی و وضوح مشاهده می شود، سرمایه اصلی نهضت بزرگ ایشان «مردم» بودند که با همراه کردن این ظرفیت بزرگ و ارزشمند، شگرف‌ترین جریان سازی سیاسی قرن را شکل دادند.

وی افزود: بیان شخصیت تاریخ ساز و دکترین مردمی امام خمینی (ره) تنها تبدیل به یک رویکرد مناسبتی در ایام ارتحال و دهه فجر در هر سال شده که به واسطه‌ تولید این اثر، تلاش شده مخاطب با اصول نهضت از آغاز تا ارتحال ایشان و نیز نگاه روز جامعه به‌ویژه نسل جوان (که تنها با شنیده ها شناخت کمتری) از شخصیت الهی سیاسی امام دارد، درک دقیق تری پیدا و روایت صحیح را تماشا کند.

آهنگسازی مستند امام مردم توسط سید عمادالدین توحیدی، تدوین توسط رضا قاسمی آذر انجام شده است و شعر آن را افشین علا سروده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در مراسم رونمایی از مستند “امام مردم” گفت: اگر امروز ما عزتی داریم، زحمت پیشگامان انقلاب‌ بوده‌ است.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در مراسم رونمایی از مستند “امام مردم” هشدار داد: دشمنان انقلاب‌ اسلامی که هنوز امام‌ را بزرگترین دشمن خودشان‌ تصویر می‌کنند، روایت‌های دیگری برای مردم‌ بیان کردند.

وی افزود : اگر روایت صحیح را بیان نکنیم، عده‌ای سعی دارند بگویند مردم‌ ایران العیاذبالله … شدند و شاید چند وقت دیگر بگویند اصلا چیزی نبوده، چند نفر آخوند دور هم جمع شدند و کاری کردند!

سید حسن خمینی با بیان اینکه امام هیچ سرمایه‌ای جز مردم‌ نداشت افزود : چون کار رسانه‌ای نکردیم دشمنان می‌گویند مردم ایران دچار جنون شدند و انقلاب کردند!

کسی‌ در این تردید ندارد که امام رهبر یک انقلاب بزرگ است

یادگار امام ادامه داد : بسیاری از مسائلی که ما امروز باید تلاش‌ کنیم آن را اثبات‌ کنیم، در روزگار خودش‌ بدیهی بود.

سید حسن خمینی گفت : اینکه در عرصه رسانه کار نکردیم باعث شد بگویند مردم‌ ایران در آن روز جنون عارضشان شده‌ بود.

وی با اشاره به در پیش بودن مراسم تشییع دبیرکل فقید حزب الله لبنان گفت: خداوند شهید سید حسن نصرالله را رحمت کند و کید دشمنان اشغالگر را با دستان سربازان پیامبر(ص) امام‌ زمان(عج) به خودشان‌ برگرداند.

حجت‌الاسلام علی کسماری رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با بیان اینکه ما در مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام دستمان را به سمت اهالی فرهنگ و هنر برای‌ تولید آثار تأثیرگذار در این حوزه دراز می‌کنیم، گفت: اگر روایت صحیح را ارائه ندهیم، دشمن روایت سازی می‌کند و ما باید تلاش‌ کنیم که اذهان از این روایت سازی‌ها پاک‌ شود.

وی  افزود: ارتباط عاطفی و عاشقانه مبتنی بر تعقل میان امام و مردم‌ بود که در هیچ جای دیگر تاریخ سراغ نداریم.

کسماری ادامه داد: همه وصیت‌نامه شهدا توصیه به پیروی از خط امام‌ و دعا برای‌ امام بود.امام حجت موجه یک نسل‌ در سراسر جهان‌ بود. حجت‌الاسلام علی کسماری تاکید کرد: نسل‌ جوان‌ بداند که نسل‌ ۵۷ مسحور و مغفول نبود. امام بعد از پیروزی انقلاب هزار و ۱۸۱ سخنرانی‌ داشتند و این نشانه ارتباط بین امام‌ و مردم‌ است.

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا