حضور انتشارات سروش با بیش از ۵۵ اثر چاپ اول در نمایشگاه کتاب

افلاطون خنیاگر معاون بازرگانی انتشارت سروش و مدیر اجرایی سی و ششمین نمایشگاه کتاب غرفه‌های سروش گفت: طبق روال هر سال نمایشگاه کتاب، انتشارات سروش با سه غرفه در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شرکت کرده است.

وی ادامه داد: امسال انتشارات سروش در سالن شبستان ناشران عمومی با بالای ۵۰۰ عنوان کتاب برای فروش و در غرفه کودک و نوجوان در سالن شرقی، غرفه ۸۹ با ۱۵۰ عنوان کتاب در نمایشگاه حاضر شده است. همچنین امسال غرفه نمایشگاه مجازی داریم که تمام کسانی که شرایط حضور در نمایشگاه کتاب را ندارند، می‌توانند با مراجعه به سایت کتاب، کتاب های مورد نظر خود را خرید کنند. در سایت کتاب بالای ۴۲۰ عنوان کتاب با تخفیف ۱۰ درصدی همراه با ارسال رایگان قرار داده شده است.

وی درباره کتاب های جدید انتشارات سروش در سال ۱۴۰۴ گفت: انتشارات سروش سال ۱۴۰۳ با ۸۴ عنوان کتاب چاپ اول، سال ۱۴۰۴ با بیش از ۵۵ عنوان چاپ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده بود. همچنین تا کنون نزدیک به ۳۰ عنوان کتاب چاپ اول به غرفه‌های سروش در نمایشگاه کتاب در حوزه کودک نوجوان و بزرگسال تحویل داده شده است.

خنیاگر از تخفیفات انتشارات سروش برای کارمندان صداوسیما گفت: دو الی سه روز پیش اعلام شد که انتشارات سروش تخفیفات ۲۵ درصدی برای فروش کتاب‌ها دارد که همکاران صداوسیما با ارائه کارت سازمانی می‌توانند از تخفیف ۳۰ درصدی کتاب‌های انتشارات سروش استفاده کنند.

وی در پایان صحبت‌های خود به مخاطبان علاقه‌مند به کتاب گفت: خواهشی از علاقه‌مندان به کتاب دارم این است که که مخاطبین کتاب همیشه خریدهای خود را برای پایان نمایشگاه می‌گذارند و اگر مردم در ایام هفته بتوانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند بهتر است. چون اواخر هفته ازدحام جمعیت زیاد است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 16 =

دکمه بازگشت به بالا