علیرضا قربانی در اپرای حافظ حضور فیزیکی ندارد

روابط عمومی پروژه «ایرانم» با انتشار اطلاعیه‌ای تاکید کرد که علیرضا قربانی در اپرای حافظ حضور فیزیکی ندارد و تنها صدای ضبط‌شده او مربوط به سال ۱۳۹۱ در این اجرا‌ها استفاده می‌شود.

روابط عمومی پروژه «ایرانم» علیرضا قربانی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این هنرمند در اجرای اپرای حافظ که این روز‌ها در شهر‌های مختلف اجرا می‌شود، حضور فیزیکی ندارند و تنها صدای ضبط شده این خواننده موسیقی ایرانی پخش می‌شود. همچنین همانطور که پیش از این اطلاع‌رسانی شده است، جدیدترین اجرای علیرضا قربانی اول تا سوم آبان ۱۴۰۴ در شهر اهواز خواهد بود.

بنابر گزارش دانشجو، متن اطلاعیه بدین شرح است: «با احترام، به استحضار می‌رساند طی هفته‌های اخیر در برخی از تبلیغات منتشرشده در فضای مجازی و محیط شهری تعدادی از استان‌ها، عنوان «اپرای حافظ با صدای علیرضا قربانی» مشاهده شده است. متاسفانه نحوه اطلاع‌رسانی در برخی از این موارد به‌گونه‌ای بوده که موجب برداشت نادرست و ایجاد این تصور در میان مخاطبان گرامی شده است که آقای علیرضا قربانی در این اجرا‌ها به‌صورت صحنه‌ای حضور خواهند داشت.

بدین‌وسیله اعلام می‌شود که ضبط اثر یادشده (اپرای عروسکی حافظ) با صدای ایشان و جمعی از هنرمندان گران‌قدر دیگر، مربوط به سال ۱۳۹۱ بوده و در این اجرا صرفا از صدای ایشان در کنار عروسک‌گردانی استفاده شده است و علیرضا قربانی به عنوان خواننده در این برنامه حضور فیزیکی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا