کارگردان «ستایش» به دوران پهلوی و قجر سفر می‌کند

سعید سلطانی در تازه‌ترین مجموعه خود به سراغ دوران پهلوی و قجر می‌رود. سفری هشت ماهه که در شهرک غزالی مقابل دوربین رفته است.

مجید صالحی، رضا کیانیان، الهام کردا، ستاره پسیانی، علیرضا مهران و غزل شاکری از بازیگرانی هستند که در سریال نمایش خانگی «حضرت اجل باباخان» سعید سلطانی ایفای نقش می‌کنند.

سریال حضرت اجل باباخان در دو دوره پهلوی و قجر می‌گذرد و فیلمبرداری آن یک ماهی است که شروع شده است.

هنوز تعدادی از بازیگران انتخاب نشده‌اند. یک ماه است که فیلمبرداری حضرت اجل باباخان شروع شده و طبق زمان‌بندی‌ها ضبط آن هشت ماه طول می‌کشد.

محمدرضا تخت‌کشیان تهیه‌کنندگی این سریال را برعهده دارد.

به گزارش ایرنا، «طوبی»(۱۴۰۳)، «ستایش»(۸۲، ۹۲ و ۹۸)، «رسم عاشقی»(۱۳۸۳»، «خانه‌ای در تاریکی(۱۳۸۲)، «پس از باران»(۱۳۷۹) و «جوانی»(۱۳۸۰) از مجموعه‌های تلویزیونی است که سعید سلطانی کارگردانی کرده است.

پس از موفقیت سریال «پس از باران»، او به سراغ سریال «جوانی» رفت. «شکرانه» دومین سریال مناسبتی سعید سلطانی پس از سریال «رسم عاشقی» بود که در ماه رمضان سال ۱۳۸۳ پخش شد. این کارگردان، بیشتر شهرتش را به واسطه سریال‌های «پس از باران» و «ستایش» کسب کرده‌ است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − شانزده =

دکمه بازگشت به بالا