آیا پایانی به‌جز «شهادت» می‌توانست برای مجاهد بی‌نظیر «امام خامنه‌ای» متصور بود!؟

واکنش «جواد شمقدری» به شهادت «امام خامنه‌ای»؛

«جواد شمقدری» ریاست جامعه اسلامی هنرمندان در پیامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت قائد امت اسلام، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (قدس سره)، نوشت: آیا پایانی به‌جز شهادت می توانست برای مجاهد بی نظیر، امام خامنه‌ای متصور بود!؟

به گزارش سینماپرس، «جواد شمقدری» ریاست جامعه اسلامی هنرمندان با انتشار پیامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت قائد امت اسلام، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (قدس سره) به محضر حضرت بقیة‌الله‌الاعظم ارواحنافداه و ملت ایران و همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان، نوشت:

آیا پایانی به‌جز شهادت می توانست برای مجاهد بی نظیر، امام خامنه‌ای متصور بود!؟ بزرگمردی که تاریخ بعد از ائمه معصومین علیهم‌السلام به خود ندیده، انسانی بی نظیر و درخشنده در همه وجوه انسانی و عارفی انقلابی، مجتهد تمام عیاری که در همه عرصه های علمی، فرهنگی، معرفتی و هنری کارشناسی همه جانبه بود. مسیر مجاهدت و اخلاص عمر ۸۶ ساله ی او یک گنجینه ای است که سال‌ها و بلکه قرن‌ها می تواند اسوه و الگوی انسان‌ها باشد. اما شاید درخشان ترین کار امام شهید ما، رهبری انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

او توانست این کشور را از لابلای توطئه ها و فتنه ها سرافرازانه به کشوری قدرتمند و مستقل و با عزت برساند. از روزی که یاران با وفایش را یک به یک در مسیر مقاومت و جهاد فی سبیل الله به شهادت می رسیدند معلوم بود خودش نیز در شوق پرواز و آرزوی شهادت می سوزد. بخصوص وقتی در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در ۱۴۰۳ از عمق وجود برای شهادتش از کارگران نظام امین گرفت.

بعد از شهادت قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله در جستجوی این شهادت بود. اگر چه در رهبری و مدیریت حکیمانه نظام و انقلاب هیچ کم نمی گذاشت.

نمی دانم این داغ بزرگ را امت چگونه تحمل خواهد کرد و چه چیزی آن را جبران خواهد کرد! … شاید شاید نابودی صهیون و استکبار آمریکا کمی از این داغ بکاهد. خدایا خودت دلهای مجروح و عواطف ما را مرهمی باش شاید کمی از درد این فقدان بزرگ را بکاهد… خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی و خامنه‌ای محافظت بفرما.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + سه =

دکمه بازگشت به بالا